Фризерска секција

Ове школске 2018/2019. године Фризерска секција окупља велики број ученика из одељења IФ1 и IIIФ1, предвођених наставницом Станиславом Јевтовић. На овој страници ћемо вас извештавати о њиховим активностима.


Сарадња са вртићем "Невен"

Ученице из образовног профила Женски фризер су учествовале у припреми предшколаца из вртића "Невен" за дефиле који је одржан 9. октобра 2018. године испред Народног музеја у склопу прославе Дана града Ужица. Отворите галерију кликом на слику:


Угостили смо представнике KEUNE компаније


Једна од највећих компанија KEUNE која се бави искључиво козметиком за косу, била је у посети нашој школи 17. октобра 2018. године и њени преставници су пренели своја знања ученицима првог и трећег разреда образовног профила Женски фризер. На одушевљење наших ученика, обећали су да ће пет најбољих ученика добити њихове сертификате на крају школске године. Овом приликом им се захваљујемо на гостовању.
Караван "Дух младости"


У склопу промоције дуалног образовања, караван "Дух младости" је стигао у Ужице 10. октобра 2017. године. Наша школа је својим креативним и садржајним штандом пружила информације свим Ужичанима о дуалном образовању, сарадњи са привредом у Ужицу и значају оваквог вида образовања за Србију. Фризери, који део свог школовања проводе у салонима широм града, заинтересованим грађанима су представили своје умеће. Своје поверење члановима фризерске секције је указала и Габријела Грујић, помоћница министра просвете, која је послужила као модел.Фризерска секција предлаже фризуре за матуру
Ревија фризура за прославу Дана школе

У холу школе се 25. јануара 2017. године одржала ревија фризура коју је организовала Фризерска секција поводом Дана Светог Саве и Дана школе. Велики број посетилаца је уживао у презентацији несвахидашњих фризура које никога нису оставиле равнодушне. Свака част, девојке!

- Погледајте галерију слика на нашој Facebook страници -


   

    

   

   

   

    

   

   


САЈАМ СТАРИХ ЗАНАТА


У Градском културном центру одржао се Сајам старих заната од 24. до 26. октобра 2016. године. У оквиру програма ове манифестације приказане су три модне ревије 25.октобра. Ученице Модне секције представиле су моделе плетених одевних предмета златиборског краја, ткане одевне предмете наше суграђанке Веселинке Чорбић и ланене хаљине модне куће "Креатива" Вишње Кнежевић из Новог Сада. Прелепе моделе пратиле су маштовите фризуре које су креирали чланови фризерске секције.