Фризерска секција

Ове школске године Фризерска секција окупља велики број ученика из одељења IФ1, IIФ1 и IIIФ1, предвођених наставницама Љубицом Богдановић, Биљаном Урошевић, Јасмином Богдановић и Јеленом Лазаревић. На овој страници ћемо вас извештавати о њиховим активностима.


Караван "Дух младости"


У склопу промоције дуалног образовања, караван "Дух младости" је стигао у Ужице 10. октобра 2017. године. Наша школа је својим креативним и садржајним штандом пружила информације свим Ужичанима о дуалном образовању, сарадњи са привредом у Ужицу и значају оваквог вида образовања за Србију. Фризери, који део свог школовања проводе у салонима широм града, заинтересованим грађанима су представили своје умеће. Своје поверење члановима фризерске секције је указала и Габријела Грујић, помоћница министра просвете, која је послужила као модел.Фризерска секција предлаже фризуре за матуру
Ревија фризура за прославу Дана школе

У холу школе се 25. јануара 2017. године одржала ревија фризура коју је организовала Фризерска секција поводом Дана Светог Саве и Дана школе. Велики број посетилаца је уживао у презентацији несвахидашњих фризура које никога нису оставиле равнодушне. Свака част, девојке!

- Погледајте галерију слика на нашој Facebook страници -


   

    

   

   

   

    

   

   


САЈАМ СТАРИХ ЗАНАТА


У Градском културном центру одржао се Сајам старих заната од 24. до 26. октобра 2016. године. У оквиру програма ове манифестације приказане су три модне ревије 25.октобра. Ученице Модне секције представиле су моделе плетених одевних предмета златиборског краја, ткане одевне предмете наше суграђанке Веселинке Чорбић и ланене хаљине модне куће "Креатива" Вишње Кнежевић из Новог Сада. Прелепе моделе пратиле су маштовите фризуре које су креирали чланови фризерске секције.