ВАЖНО


Драги ученици и родитељи,

НАСТАВА НА ДАЉИНУ организована је од 17.03.2020. Сви ученици су повезани преко Viber група или E-mail-a са својим одељењским старешинама и наставницима. У наредном периоду биће укључени и у online учионице, уколико за то постоје технички услови. Од 23.03.2020. почиње настава преко Платформе РТС Планета којој се може приступити преко сајта школе. Уколико имате питања можете се обратити својим одељењским старешинама или погледати упутства на сајту школе.

Додатна обавештења можете добити позивом на бројеве телефона 064/8718141, од 8 до 15 часова, као и позивом броја телефона Министарства просвете, науке и технолошког развоја 011/7350557.

Због специфичности организовања онлајн наставе на даљину, наставници, сарадници и родитељи су у обавези да обрате посебну пажњу на могуће непримерено понашање ученика (различити облици дигиталног насиља, непримерени коментари и друго) које ће се бележити и утицати на закључну оцену из владања на крају школске године. Уколико Школа добије сазнања о кршењу ових правила у обавези је да поднесе пријаву надлежном Министарству унутрашњих послова и о томе извести надлежну Школску управу.

Ученици, поштујте интернет бонтон, правила и прописане превентивне мере, брините о сопственом здрављу и здрављу ваших најближих. Приступите одговорно свим изазовима који су испред вас.

Желим вам пуно здравља и успеха у наредном периоду.

Директор
Данијела Ненадић
Распоред емитовања образовних садржаја можете погледати ОВДЕ.

Обавештење за родитеље о начину реализације образовно-васпитног рада учењем на даљину можете погледати ОВДЕ.

Додатна упутства школама у вези са планирањем и остваривањем образовно-васпитног рада на даљину можете погледати ОВДЕ.