Такмичења ученика у школској 2013/2014. години
ТЕКСТИЛСТВОXX Републичко такмичење текстилних и кожарских школа одржано је ове године у Новом Пазару од 28-30.априла. Ученици насе школе су учествовали и постигли значајне резултате у следећим дисциплинама:

Ученици наше школе су учествовали и постигли значајне резултате у следећим дисциплинама:

АЛЕКСАНДРА САВИЋ 4т1 - 2. МЕСТО у дисциплини Конструкција и моделовање одевних предмета (ментор Жанка Станојевић),

ИЗЛОЖБА УЧЕНИЧКИХ РАДОВА 3. МЕСТО


У изради изложбе учествовали су ученици 3т1,4т1 као и ученици са посебним потребама 1сц и 2сц одељења. Тим наставника који је заслужан за ове лепе резултате чине: Жанка Станојевић, Љубица Папић, Слађана Николић и Славица Драгојловић и наш колега Владимир Зечевић наставник практичне наставе у саобраћају који је био наша логистичка и морална подршка.

Честитамо свим такмичарима и јако смо поносни на њихове успехе!

САОБРАЋАЈXXI Републичко такмичење саобраћајних школа одржано је 11. и 12. априла у Врању. Техничка школа Врање угостила је представнике 29 школа који су у два такмичарска дана показали своја теоријска знања из саобраћаја и вештине у управљању моторним возилима Б и Ц категорије. Нашу школу је представљало шест ученика и остварили су запажене резултате.

У конкуренцији такмичарских парова, освојено је прво место у категорији Возач моторних возила Б категорије и треће место у категорији Возач моторних возила Ц категорије.

У појединачној конкуренцији, Борислав Селаковић је освојио треће место у у категорији Возач моторних возила Б категорије.

У коначном пласману школа, наша школа је освојила друго место, иза Техничке школе Пирот а испред Политехничке школе из Пожаревца.


Све честитке нашим такмичарима: Бориславу Селаковићу, Љубиши Миковићу, Миладину Бојићу, Милошу Смиљанићу, Јелени Петровић и Владимиру Шишаковићу.

Више детаља можете пронаћи на сајту школе домаћина.

Честитамо свим такмичарима и јако смо поносни на њихове успехе!

ГРАЂЕВИНАРСТВО25. Републичко такмичење геодетских и грађевинских школа Србије одржано је од 3 - 5. априла 2014. године у Техничкој школи у Чачку. Учествовало је 30 школа, 28 из Србије и по једна из Словеније (Марибор) и Црне Горе (Подгорица), у 7 теоријских и 4 практичне дисциплине.

Нашу школу је представљало пет ученика, који су остварили следеће резултате:

Јелена Марјановић 3г1 - прво место из статике и отпорности материјала,
Јелена Бабић 4г1друго место из технологије грађевинских радова,
Иван Пенезић 4г1четврто место из математике,
Александар Мутавџић 3г1 –пето место из примене рачунара у грађевинарству,
Ђорђе Јовановић 2г1седмо место из грађевинских конструкција.

Честитамо свим такмичарима и јако смо поносни на њихове успехе!


Ранија такмичења:
2017/2018, 2016/2017, 2015/2016, 2014/2015, 2013/2014, 2012/2013